flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розширена робоча нарада у Верховному Суді

14 березня 2024, 12:39

Голова Рівненського окружного адміністративного суду Сергій Борискін 11 березня 2024 року взяв участь у розширеній робочій зустрічі у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду.

Нарада була присвячена обговоренню актуальних питань діяльності адміністративних судів та проблем правозастосування.

Для участі у заході були запрошені голова Верховного Суду, голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, секретарі судових палат Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, секретар Великої Палати Верховного Суду, судді Конституційного суду України, голови апеляційних та окружних адміністративних судів, голова Вищої ради правосуддя, в. о. голови Державної судової адміністрації України, голова Ради суддів України та члени Вищої ради правосуддя.

У ході зустрічі обговорили питання кадрового наповнення, надходження нових категорій справ, пов’язаних з війною. Забезпечення безпеки учасників процесів, суддів та працівників апаратів судів, єдності судової практики та необхідності інформування суспільства про ухвалені рішення.

Загалом акцентували, що діяльність адміністративної юстиції в Україні визнається ефективною у сфері захисту прав і свобод людини та інтересів юридичних осіб у публічно-правових відносинах.