flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс дитячих малюнків «Суд очима дитини».

29 червня 2023, 15:46

  Рівненський окружний адміністративний суд з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції України з 30 червня до 07 липня 2023 року оголошує конкурс дитячих малюнків «Суд очима дитини».

  Юні живописці матимуть змогу відтворити на полотнах свої враження про життя судової установи, а також своє бачення суду у майбутньому.

  Конкурсні роботи (малюнки) мають стосуватися теми правосуддя в Україні (образ судді, оголошення рішення суду, зал судового засідання, учасники судового розгляду, суд майбутнього, Феміда, тощо).  Розмір роботи має бути виконаний у форматі -  не менше А4 (210*297 мм), також на зворотному боці зазначити прізвище, ім’я дитини та повних років.

  Виставка робіт проходитиме у приміщенні Рівненського окружного адміністративного суду та на офіційній сторінці суду у соціальній мережі facebook, де відвідувачі матимуть змогу з ними ознайомитися.

  Малюнки дітей приймаються до 07 липня 2023 року включно шляхом надсилання їх у відсканованому вигляді на електронну пошту- inbox@adm.rv.court.gov.ua.

  Автори малюнків будуть нагороджені подарунками урочисто в приміщенні суду 10 липня 2023 року о 13 год. 00 хв.

  У випадку виникнення необхідності в отриманні додаткових роз’яснень чи будь-якої іншої допомоги у зазначеному питанні, просимо звертатися безпосередньо до Андрія Полюховича за моб. тел. (068) 618 94 65.