flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсів на кращу статтю про адміністративне судочинство та дитячих малюнків "Суд очима дитини"

10 липня 2023, 16:14

З 30 червня до 07 липня 2023 року у Рівненському окружному адміністративному суді з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції України проходив конкурс дитячих малюнків "Суд очима дитини" та конкурс на кращу статтю про адміністративне судочинство серед студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів України.

До суду надійшло 15 творчих робіт. Приміщення  суду перетворилось майже на справжній «Музей малюнку» - це свідчить про те, що діти розуміють важливість справедливості, рівності перед Законом, а також про роль суду в суспільстві.

Незважаючи на «дорослість» теми конкурсу, діти проявили високі здібності, креатив та фантазію, творчо виразили власне бачення судового процесу, судді, перевагу між добром і злом, Феміду.

Малюнки тішитимуть та даруватимуть радість на стенді в приміщенні Рівненського окружного адміністративного суду, офіційному сайті суду та у соціальній мережі facebook.

Щиро дякуємо усім діткам, які брали участь у конкурсі та надали свої роботи,  за що маленьким живописцям було вручено Подяки та подарунки.

У конкурсі серед студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів України брали участь п’ять осіб, які надіслали свої роботи про адміністративне судочинство.

Так у своїх роботах студенти розкрили тематику важливості адміністративної юстиції як фундаментального інституту гарантування прав і свобод людини, а також важливого елементу розбудови України як правової та соціальної держави.

Серед майбутніх правників було оголошено переможців за кращу статтю про адміністративне судочинство:

  • перше місце Катерина Літовінська, студентка 3 курсу юридичного факультету Приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім.академіка Степана Дем’янчука»;
  • друге місце Андрій Середа, студент 3 курсу юридичного факультету Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України;
  • третє місце Софія Царук, студентка 3 курсу юридичного факультету Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України;

За участь у конкурсі, за креативність та творче бачення у написаних статтях студентам було вручено Дипломи та подарунки.