flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18-19 жовтня 2017 року у м. Львові голова Рівненського окружного адміністративного суду Жуковська Людмила Аркадіївна та судді Дорошенко Наталія Олексіївна, Дудар Оксана Михайлівна, Нор Уляна Миколаївна підвищили свій рівень кваліфікації у семінарі

20 жовтня 2017, 16:49

    18-19 жовтня 2017 року у м. Львові голова Рівненського окружного адміністративного суду Жуковська Людмила Аркадіївна та судді Дорошенко Наталія Олексіївна, Дудар Оксана Михайлівна, Нор Уляна Миколаївна підвищили свій рівень кваліфікації у семінарі на тему: «Право на ефективний засіб правового захисту в адміністративному судочинстві» та «Психопедагогічні техніки розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності суддів», який проводився  Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України для суддів місцевих судів загальної юрисдикції.

    Основна увага в перший день заходу була зосереджена на наступних питаннях: дії принципу верховенства права в контексті забезпечення ефективного юридичного захисту людини і громадянина в Україні; право на ефективний засіб юридичного захисту: загальна характеристика й особливості застосування у практиці Європейського суду з прав людини; ефективний засіб правового захисту в адміністративному судочинстві.

    Другого ж дня більшу увагу приділили питанням – психопедагогічним технікам розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності суддів. Учасники навчання вирішували практичні завдання індивідуально “Три тварини”, “Моє щастя”, “Чесність”, “Оживи іграшку”, “Прихований стрес” та в групі -  “Доброчесність”, “Маски в спілкуванні”. 

    По закінченню учасникам семінару було вручено сертифікати НШСУ.