flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 жовтня 2017 року у м. Львові судді Рівненського окружного адміністративного суду Дудар Оксана Михайлівна та Нор Уляна Миколаївна взяли участь семінарі на тему: “Конфлікт інтересів в діяльності судді: антикорупційні стандарти та корупційні ризики”

30 жовтня 2017, 15:57

    30 жовтня 2017 року у м. Львові судді Рівненського окружного адміністративного суду Дудар Оксана Михайлівна та Нор Уляна Миколаївна взяли участь семінарі на тему: “Конфлікт інтересів в діяльності судді: антикорупційні стандарти та корупційні ризики”, організований Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

    Захід розпочався з вітального слова Польної Оксани Орестівни – директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України, Кравчука Володимира Миколайовича  – судді Львівського окружного адміністративного суду, доктора юридичних наук, професора, Плахтій Інни Борисівни – судді Луцького міськрайонного суду Волинської області.

     
    Загалом у ході лекцій і дискусій було розглянуто такі питання, як:  завдання та основні принципи діяльності Національного антикорупційного бюро України; поняття конфлікту інтересів та види, суб’єкти конфлікту інтересів в судовій системі; адміністративна та кримінальна відповідальність за корупційні правопорушення: судова практика та інше.

 

    По закінченню було підведено підсумки семінару, учасникам було вручено сертифікати НШС України.