flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові відбувся круглий стіл «Роль Міжвідомчих комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя»

18 листопада 2019, 10:53

     Голова Рівненського окружного адміністративного суду Людмила Аркадіївна Жуковська взяла участь у круглому столі на тему: «Роль Міжвідомчих комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя», який відбувся у Львові 14 листопада 2019 року.

    Захід проведений в рамках реалізації комунікаційного компоненту Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи щодо покращення комунікації між представниками судової влади з метою підвищення довіри громадськості до суду.

   Учасники круглого столу під час зустрічі обговорили досвід роботи Міжвідомчих комунікаційних комітетів системи правосуддя, ознайомились із Посібником по створенню Міжвідомчих комунікаційних комітетів.

   Також у ході заходу присутні розглянули досвід судів Канади у комунікаційній діяльності та роль голів судів у даному процесі, обговорили діяльність комітету з судових комунікацій Івано-Франківської області та комітету взаємодії судів зі ЗМІ Одеської області. Під час дискусії обговорили можливості створення Міжвідомчих комунікаційних комітетів, метою яких є  підвищення авторитету органів системи правосуддя та посилення довіри громадянського суспільства до судової гілки влади, в інших регіонах України.