flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій та карантину.

21 жовтня 2020, 16:21

    Головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з ЗМІ (прес-секретар) Рівненського окружного адміністративного суду Аліна Хіночик 16 жовтня 2020 року взяла участь у  онлайн семінарі для працівників апаратів судів на тему: «Робота суду в умовах надзвичайних ситуацій. Особливості роботи суду в умовах карантину», організованому та проведеному Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

    Мета проведеного заходу – набути вміння обирати та застосовувати в надзвичайних ситуаціях ефективний варіант поведінки та алгоритм дій для забезпечення  безпеки людей, які перебувають у приміщенні суду, звести до мінімуму загрози їх здоров’ю та життю, забезпечити функціонування суду та безперервний доступ громадян до правосуддя.

    У ході навчання учасники обговорили особливості роботи працівників апарату суду в умовах карантинного режиму, визначили порядок дій і засоби безпеки у разі виникнення надзвичайної ситуації та при загрозі появи озброєного нападника. Також учасники семінару мали можливість переглянути та обговорити відеоролик на тему: «Біжи-ховайся-чини спротив».