flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі суду!

01 лютого 2022, 14:49

    У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації в Рівненському окружному адміністративному суді через зростання кількості хворих на COVID-19, нагадуємо про дію таких обмежувальних протиепідеміологічних заходів в суді:

  1. Пропуск до приміщення суду дозволено лише суддям, працівникам апарату суду та учасникам процесу за умови пред’явлення судового виклику на поточну дату;
  2. Пропуск можливий після проведення співробітниками Служби судової охорони скринінгу температури тіла (не може перевищувати 37,2 градусів Цельсія) та за відсутності очевидних ознак респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, лихоманка, кашель, утруднене дихання);
  3. Пропуск дозволяється в засобах індивідуального захисту (захисна маска, рукавички) та за умови дотримання соціального дистанціювання.

   

     Наполегливо рекомендуємо сторонам по справі використовувати альтернативні безконтактні способи комунікації з судом:

  1. через підсистему «Електронний суд»: https://id.court.gov.ua/;
  2. шляхом направлення документів на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.rv.court.gov.ua;
  3. засобами поштового зв’язку на адресу: 33028, м.Рівне, вул. 16 Липня, 87.
  4. за номерами телефону – Канцелярія (0362) 62-06-82, Приймальня (0362) 62-06-30.

   Також рекомендуємо учасникам процесу направляти до суду клопотання про відкладення розгляду справи, клопотання про розгляд справи в порядку письмового провадження за наявними в ній матеріалами або ж клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Наголошуємо на важливості Вашого свідомого та відповідального ставлення до дії карантинних обмежень, адже безпека та здоров’я понад усе! За можливості намагайтеся утриматись від особистого прибуття до суду та користуйтесь перевагами електронної комунікації!