flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо режиму роботи Рівненського окружного адміністративного суду в період виборчого процесу

27 липня 2012, 16:45

Оголошення

щодо режиму роботи

Рівненського окружного адміністративного суду

в період виборчого процесу

Відповідно до вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України» з 30 липня 2012 розпочинається виборчий процес виборів народних депутатів України.

Згідно зі статею 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» суди, організовують свою роботу під час виборчого процесу, в тому числі у вихідні дні та в день голосування, таким чином, щоб забезпечити прийом і розгляд документів щодо підготовки та проведення виборів депутатів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у строки та спосіб, установлені Законом.

 

Рівненським окружним адміністративним судом прийом вхідної кореспонденції з питань розгляду справ, пов’язаних з виборчим процесом, у період з 30 липня по 2 грудня 2012 року, буде здійснюватися щодня (в робочі, неробочі та вихідні і святкові дні) цілодобово.

 

Крім того, у випадку виникнення будь яких питань організаційного характеру просимо звертатися до в.о. керівника апарату суду Бондарець Лариси Василівни та/або до начальника відділу документального забезпечення (канцелярії) Омельчук Алли Анатоліївни, тел. (0632) 26-84-55 та (0362) 22-13-41