flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчально-методичний збір за участю посадових осіб місцевих судів України, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.

21 червня 2018, 15:52

Керівник служби управління персоналом Світлана Михайлівна Недашківська у м. Кам’янець-Подільську пройшла підготовку для осіб місцевих судів України, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.

Метою навчально-методичного збору було удосконалення теоретичних знань, навиків та умінь працівників відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час щодо виконання вимог нормативних документів. Вироблення єдиного підходу та розуміння у вирішенні питань військового обліку призовників та військовозобов’язаних і бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

Під час навчання учасники розглянули вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з питань оборонної та мобілізаційної роботи, питання інформаційної безпеки в Україні, порядок друкування і розмноження, реєстрації, надсилання та користування документами зі службовою інформацією з відміткою Літер «М», ознайомилися з організацією роботи військового комісаріату.

Після підведення підсумків слухачам було вручено сертифікати НШСУ.