flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення комунікаційної стратегії Восьмого апеляційного адміністративного округу

11 липня 2019, 08:42

8 липня 2019 року у місті Львові відбулася зустріч суддів-спікерів та прес-секретарів окружних адміністративних судів Восьмого апеляційного адміністративного округу із комунікаційною командою Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Від Рівненського окружного адміністративного суду у заході взяв участь суддя-спікер Андрій Богданович Сало.

Темою обговорення була комунікаційна стратегія Восьмого апеляційного адміністративного округу.

Захід розпочався з вітального слова Олега Богдановича Заверухи, який наголосив, що зовнішня та внутрішня комунікація у діяльності апеляційного суду та апеляційного округу є одним з пріоритетних напрямків роботи.

Зі свого боку Ігор Ярославович Олендер, суддя-спікер Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, розповів про особливості комунікаційної діяльності Верховного Суду, поділився власним досвідом налагодження ефективної комунікації, розкрив секрети успішного спікера.

Прес-секретар Восьмого апеляційного адміністративного суду Уляна Романівна Уніят окреслила актуальні та проблемні питання в роботі прес-секретаря апеляційного суду. Розповіла про інформаційний супровід резонансних справ, запроваджені у суді алгоритми комунікаційних дій у разі появи інформаційних приводів та інше.

Підсумувавши все, учасники круглого столу дійшли висновку, що налагодження ефективної внутрішньої та зовнішньої  комунікації сприятиме формуванню довіри громадян до системи судочинства в Україні, через довіру до роботи суду, як ланки системи і, загалом,  підвищенню авторитету судової влади в суспільстві.