flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення проблемних питань з метою забезпечення однакового та правильного застосування законодавства у сфері державної служби

12 вересня 2019, 11:24

       10 вересня 2019 року керівник апарату Рівненського окружного адміністративного суду Ольга Іванівна Школяр-Чуліпа та керівник служби управління персоналом Світлана Михайлівна Недашківська взяли участь у круглому столі, організованому спільно Міжрегіональним управлінням НАДС у Волинській та Рівненській області, Рівненською обласною державною адміністрацією та Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації за участі фахівців центрального апарату НАДС та УШУ - ВЦПК.

      Темою для обговорення було забезпечення однакового та правильного застосування законодавства у сфері державної служби.

     Учасники круглого столу розглянули порядок присвоєння рангів державних службовців. З'ясували проблемні питання, які виникають під час проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та у ході проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби.

      За результатами проведеного круглого столу учасники отримали сертифікати про навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації Української школи урядування.