flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Рівненського окружного адміністративного суду пройшли навчання з пожежної безпеки

06 грудня 2019, 17:08

     Сьогодні, 6 грудня 2019 року, працівники Рівненського окружного адміністративного суду пройшли навчання з пожежної безпеки, проведене співробітниками Головного  управління ДСНС України в Рівненській області - Процишиним Максимом Олександровичем, провідним інспектором відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям та Стрілецьким Петром Петровичем, начальником відділення запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту.

     Метою навчання з пожежної безпеки на підприємстві є отримання знань в галузі пожежної безпеки та правил поведінки під час пожежі.

     Щорічно в Україні від пожеж гине значна кількість людей та втрачаються величезні матеріальні цінності. Основними причинами виникнення більшості пожеж є необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки. Тому покращення якості навчання з питань пожежної безпеки є важливим чинником зниження ризиків виникнення та поширення пожеж.

     На початку навчання співробітники ГУ ДСНС у Рівненській області докладно й аргументовано розповіли присутнім про правила дотримання норм протипожежної безпеки, основні правила поведінки в екстрених ситуаціях.

      Крім цього, ознайомили  з будовою і  видами вогнегасників - вуглекислотного та порошкового, принципами їх дії і призначення та провели інструктаж із їх застосування.

     Також, працівники суду оволоділи практичними навиками використання різного типу вогнегасників.